Kampoeng Baron

Etnic Contemporer, Restaurant,

Guest House & Art Resort

Jl. Baron Km. 21

Gunungkidul 55881

DIY - Indonesia

 

CP: Zulkarnian:

+6281 392 718 897

CP: Ismail:

+6281 327 972 829

info@kampoeng-baron.com

Webdesign:

Studio ROB

 

Pure smaken &

Passie voor koken

In het grote restaurant is plaats voor ruim 50 personen. Daarnaast zijn er nog diverse open ruimten (pendopo’s) waar men kan eten. Er is zelfs plaats voor grote groepen tot 150 personen, maar ook voor kleine gezelschappen zijn er gezellige hoekjes gecreëerd. Het geheel ademt ook hier de typische Javaanse sfeer uit. De keuken is de gehele dag open. U kunt hier terecht van een vroeg ontbijt tot een laat diner. 

1/5

Heel speciaal is de rode rijst van de

lokale plantages

Aan iedereen

is gedacht

In de uitstekende keuken worden heerlijke gerechten gemaakt:
Uiteraard staan er diverse visgerechten op de kaart zoals het beroemde streekgerecht soep Kakap (Vissoep). Met de rode KaKapvis wordt de soep bereid, maar ook gebakken of gegrild smaakt deze vis uitstekend. Afhankelijk van de aanlevering door de plaatselijke vissers kan men ook kiezen uit tonijn,

tengiri, marlin, inktvis en grote garnalen

Natuurlijk worden er ook algemene indonesische gerechten geserveerd: o.a. nasi en bami goreng, gado-gado, gebakken tempé en tahoe. De internationale keuken en kinderen worden ook niet vergeten. Er worden pannenkoeken, tosti’s, kipfilet met saus en friet of salades geserveerd.

 

Voor de liefhebbers zijn er tal van fruitsoorten en sappen te verkrijgen. Veelal afkomstig van lokale boeren en handelaren. Altijd hagelvers en puur natuur. Bovendien is het in de avondzon heerlijk toeven in ons gezellige restaurant.

 
Restaurant Kampoeng Baron